Endelig ny side

Ja da har jeg kommet et lite stykke på vei med hjemmesiden min, men jeg tror det vil komme litt mer senere. 

Våren har kommet til Mjøndalen og det var på tide at Kyrre fikk vårsveien på plass. På grunn av den kalde vinteren har han fått beholde pelsen på og den ble lang gitt. Så 2 påskedag tilbrakte Kyrre og jeg foran og på timmebordet. Det ble en lang dag da Kyrre hater napping og vi måtte ta det litt puljevis. Jeg tok noen bilder som jeg tenkte å legge frem til skrekk og gru for andre:-) Men først et bilde hvor jeg var i det kunstneriske hjørne og tok bilde med telefonen. Ikke akkurat verdens beste kvalitet men sjekk ut den fine blomsten da… 

Nå begynner jeg å bli langhåret

  

Kyrre begynner å dra på årene og er ikke like svart i pelsen lenger. I hvertfall ikke når han er så langhåret. I år fyller han 6 år og da er det vel på tide å begynne på skolen da. Uansett under er de skremsels bildet over hvordan en langhåret Jack kan se ut. 

Før: 

Grå og langhåret

 
 Etter:

  

Endelig ferdig med napping

Rampegutt jeg?

Comments are closed.