Moss

I går var vi i Moss på agility konkurranse. Grete og jeg kjørte sammen og dro hjemme i fra i bra regnvær. Det ble ikke noe mindre regn på vei nedover så det så ikke så lyst ut. Men da vi nærmet oss Moss ble det litt lysere.

Vi fikk satt opp teltet og fant en fin plass rundt ringen, trodde vi. Hadde solen inn foran og vinden fra siden og alt så bra ut. Jeg var først ut fra Hokksund gjengen og det var agility kl 2. Jeg er en trofast kl 2 gjenger og har vært der i noen år nå. Ja år…. SÅ langt har vi 1 opprykksnapp og etter at de endret reglene i år så ser det ut til at jeg blir værene i kl 2 for evig tid. Lykken er liksom ikke helt på min side.

Uansett briefingen gikk bra og banen syntes jeg ikke var så vanskelig, så det så egentlig ganske bra ut. Jeg var nr 1 i klassen og det liker jeg faktisk, syntes det er best for da husker jeg banen og rekker ikke å bli så innmari nervøs. Det startet riktig bra, litt tynt stige felt men det ble ikke feil, ikke feil inn i slalomen og det så veldig bra ut helt til Kyrre snudde inne i tunellen og kom ut samme hullet igjen…. det var en ny feil jeg ikke har hatt før. SÅ for en gang skyld hadde jeg ikke hinder riv, ikke felt feil og da snur tullingen inne i tunellen og det ble selvfølgelig ikke opprykks napp i går heller. Det holdt derimot til en 2 plass da det kun var ei som gikk feilfritt. Det var mye feil og disk så sånn sett kan jeg kanskje være fornøyd. MEN hvorfor har jeg aldri litt flaks???

Etter dette gikk resten av dagen den veien høna sparker, det begynte å regne, det var kaldt og det ble to disk på de to gjennværende løpene. Når det regner er det jo så kjelt med telt og vi hadde jo satt teltet så fint… jada helt til vinden snudde og blåste regnet inn i teltet.

Jaja vi får se lyst på det og i dag på trening til LyBrAg cupen ble det ingen tunell feil, så kanskje vi ved neste korsvei kan eliminere hinderfeil, feltfeil, snuing i tunell hva kan gå galt da??? slalom inngang, hoppe ved siden av julet osv… vi blir nok evig i kl 2…..

Skal se om jeg klarer å legge til løpet mitt, Marianne filmet det og ja det var sikkert min feil at han kom ut igjen også, er det ikke alltid vår feil da?

Kyrre agility2 moss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *