Litt forskjellig

Jeg fikk akkurat tilsendt en bra vits og da kom jeg til å tenke på verdens beste videosnutt. Så da må jeg jo bare legge den ut her. Ikke nok med at hunden ligner veldig på Kyrre og man kan si at Kyrre var en smule lik dette før han ble kasterert.

 Mor dere med filen:-)Høne er ei høne sa en liten parson

Jeg er ikke flink npk til å legge ut bilder av Betty heller. Hun fortjener litt skryt hun også. på søndag skal vi konkurrere i Rekruttklassen i LyBrAg cupen på Horne. Tenkte å legge ut noen bilder av Betty på en trening vi hadde i drivhuset i vinter. Bilden er tatt av Beate Kjeldsby, som jeg håper vil komme og ta flere fine bilder av hundne snart.

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>