Det er sommer det skulle vært sol og det er torsdag…

Ja da var det en evighet siden jeg hadde skrevet noe her.  Alt skulle bli så mye bedre når jeg fikk meg ny hjemmeside, men timene og dagene flyr av sted.

Først så må jeg skrytelitt av meg selv noe jeg har planer om å gjøre mye på hjemmesidene min:-) 13 juni var Kyrre og jeg på konkurranse på Aurskog hos Nes hundeklubb. Der hadde vi et strålende hopp løp. Vi gikk feilfritt hopp løp i kl 3 men fikk desverre 0.98 tidsfeil, men vi vant og slo hele landslaget….. ikke så rart i og med at omtrent alle disket. Bare Ørnulf kom igjennom banen og endte da på 2 plass. Det var jammen en god følelse og den var det lenge siden sist vi hadde…..:-)

Det var jo nå jeg skulle hatt et fint skrytebilde av oss men det har jeg ikke. Så da tar jeg et annet jeg har av Kyrre i stede.

 

Det er som sakt mye som har skjedd og jeg husker omtrent ikke halvparten av det, men jeg husker godt araberhest utstillingen i Arendal. Den var helgen 23-25 juni på Arendal og Grimstad ridesenter. Det var hyggelig å være tilbake på Sørlandet og jeg fikk tid til en liten mimre tur gjennom Grimstad sine gater på lørdag morgen. Ikke mye var forandret siden jeg studerete der gitt.

Men tilbake til araberhester. Jeg fikk overtalt Veronica en venninde, som kjøpte Keiron av Lellan og Tore for et par år siden, til å stille opp i vallak klassen og med meg som handler så gjorde de det. Det var ganske artig å stille hest igjen og i hvert fall når det går bra. Keiron viste seg kjempe fint på defeleringen og blåstei  nesa og halen krøllet over ryggen. Han syntes antagelig det var gøy igjen han også. Uansett det gikk veldig bra og vi vant klassen.  Jeg tror Veronica ble glad det så i hvert fall slik ut.

Det er ikke bare bare å løpe med hest og harnoen lyst til å prøv så fikser vi det. Sånn så det i hvert fall ut når jeg flakset rundt der inne:-)

 Bildene er tatt av super fotograf  Terje Snellingen:-)

 

 

Gøy var det i hvertfall og jeg hadde en strålende helg med venner og kjente. Jeg var ansvarlig for premiene igjen i år og jeg må si at jeg var godt fornøyd med de. De ble riktig fine. Vi bestilte heste hoder fra England og de var bedre enn jeg trodde. Så jeg må legge ved et bilde av premiebordet også. Det er Siri Hagen som har tatt bildet av premie bordet så jeg rapper bildet hennes.

Det er fint med bilder:-)

Ja så var det forrige helg da, da gikk turen til Blommerød i Sverige igjen. Det er tradisjon å være der. Det var mitt 9 år på utstilling på Blommerød og vi var i år velsignet med nydelig vær. Jeg så nesten litt ut som en kokt kreps når jegkom hjem gitt….Jeg skulle så gjerne hatt noen bilder der i fra også, men der satte jeg Karina i arbeid med å ta bilder så vi får ta det når hun kommer med bildene. Jeg skal skrive en artikkel til Tutto Arabi om showet og Karina skal få med bildene sine der om hun klarer å få de ut av kamera og sendt de til meg.

Ja også egentlig den største nyheten. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha ny hund og valget endte med Parson  russell terrier denne gangen. Jackie til Monique som jeg trener agility med ble parret for 2 mnd siden og på fredag for en uke siden ble valpene født. Det var heldigvis to tisper i kullet da jeg skal ha en tispe denne gangen. Nå krysser jeg bare fingrene for at det blir en riktig fin en som jeg kan bruke både til utstilling og agility. Jeg har rappet et par bilder fra facebook hos Lena som jeg legger ved her. Noe mer herlig enn sånne små skal man lete lenge etter:-)

Jackie og valpene

Mini med brunt hode

Hannen i midten

 Mer info om mamman og pappan kan du finne på Lena sin hjemmeside, adressen dit er http://www.parson.no/

 Da tror jeg vi sier det er nok for denne gang også kommer jeg sterkere tilbake med flere bilder sånn helt plutselig:-)

God sommer alle sammen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *