Mer sommer prat

Agurknyheter heter det vist om sommeren når avisene ikke har noe å skrive om. Det fikk jeg mail om i går fra NKK. De etterlyste en hund som liker agurk, en skikkelig agurk hund. Kyrre spiser det meste egentlig etter at jeg kastrerte ham og agurk hadde nok også gått ned…..Kanskje Kyrre kunne blitt agurk kjendis?

Fikk en fin mail tilsendt i dag, var vel derfor jeg egentlig fant ut at jeg skulle skrive litt til. Denne er ikke helt agurk spiser men ganske artig, tålmodig hund sier bare jeg….BreakfastWithGinger

Ja også har jeg vært på faebook og «stjålet» noen flere bilder av valpene. I dag er de en uke gamle og jeg må si jeg begynner å glede meg. Bare 7 uker igjen….

så søte vi er...

Ikke vet jeg om de er «lagt» opp til ære for fotografen men søte er de, nese mot nese. De to tispene til venstre og hannen til høyre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *