Valper

I går var jeg på besøk hos Lena sammen med Monique og så på valpene. Jackie var glad for å se sin «mor» Monique igjen og tok det veldig pent med besøk av oss. Hun viste stolt frem valpene sine. Men når vi tok opp alle sammen da måte hun sjekk litt hva vi gjorde med de.

I går var valpene 10 dager gamle og de vokser som bare det. Slik så de ut i går.

Hannen i midten

Hannen i midten

Stolt «bestemor»

 
 
 
 Jeg har desverre ikke verdens beste kamera så noe serlig flere bilder som er brukbare ble det deserre ikke. På bildet over er mor Jackie og «mini» og bilde under litt uklart men det er tispe nr 2 som er litt mer bolle. Blir spennende å se hvem som vokser seg stor og vakker:-)
 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *