Mens jeg venter….

Ja mens jeg venter på sommerferie og flere bilder av valpene så tenkte jeg å vise frem noen fine steder jeg har vært i det siste. Jeg begynner med turen vår til Olden i bryllyp til Rakel og Erik. På vei hjem der i fra kjørte vi via Sogndal og stoppet på et flott sted med et helt fantastisk navn. Supphellebreen, jeg syntes bare navnet er så bra, Supphellebreen. Hvem kom opp med et slikt navn? Jeg har hørt om suppehue men Supphellebrren. Helt fantastisk. Her er noen bilder fra Supphellebreen, kan ikke få skrevet det navnet mange nok ganger:-)

Det beste er at man skulle jo tro at Supphellebreen var hele saken her men neida, Supphellebreen er faktisk bare den nederste litt sturselige hvite flekken. Den store fine på toppen heter Flatbreen den.

Det var pent der da:-)

Flatbreen

På lørdag var det jo litt pent vær i hvertfall, så da tok vi en tur til et sted hvor min familie dro på fisketur, når jeg var litt mindre enn jeg er nå…. Jeg husket plassen til å være litt anderledes, men sånn er de når man begynner å bli gammel kanskje…. 

 

 Det er jo litt pent her på østlandet også….

Nedre Eiker er jo kjent som orkideenes kommune og jeg har trasket rundt på skauen nå i 31 år uten å ha sett noe særlig til de. Kan hende fordi ingen har fortalt meg at de var orkideer… men nå derimot ser jeg de over alt og her på forrige tur fant jeg en hel liten eng av de. Jeg vet ikke hva slags type de er men de var pene i hvertfall. Kameaet er nok ikke det mest ideelle til å ta slike bilder jeg prøvde på men jeg legger de nå ut forde. Nå når jeg er så godt i gang med bilder liksom….

 

 Hadde jeg vært litt mer kunstnerisk, hatt et bra kamera og linse så kunne det sikkert sett kjempe fint ut. Men jeg syntes de er vakre der de står selv uten slik utstyr jeg da:-)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *