3 uker

I dag er valpene 3 uker gamle og jeg har vært og «rappet» bilder av Lena igjen. Må bare minne alle på at det er ikke jeg som tar bildene det er Lena eller søsteren hennes Britt, så de skal ha æren for de flotte bildene. Jeg bare «låner» de litt jeg….. 

Når man går og venter på valp går jammen dagene sakte, for ikke å snakke om ukene. Syntes jo det er en evighet siden de ble født og det er bare 3 uker siden. Er det sånn at jo eldre man blir så går ukene saktere? Det er bare når man har ferie at dagene flyr av gårde og ja nå skal endelig jeg også ha en ukes ferie og nå kommer sommeren dere, det har jeg bestilt:-) 

Denne uken har Kyrre og jeg fått med oss to treninger og den første trenigen gikk med på hinder riv, skjønte at det var lenge siden vi hadde trent for Kyrre var helt ute å kjøre på satsingen sin igjen men i går ble de pinnenen liggende. Vi trente litt avstandsføring på slalåmen og det gikk kjempe bra, mor ble rikitg stolt. Bare så himla synd at vi avsluttet treningem med å få en halt hund. Ikke så gøy det når man skal på fjellet i ferien….men men får håpe en dag med hvile gjør susen og at han er frisk og rask igjen snart.
Bilde av «gull» ungen er tatt av Eskil Bjørnø 

Neste helg blir det utstilling med Betty i Nesbyen, det var kun 11 Jack’er påmeldt lørdag og 16 søndag, så det kan bli spennende, jeg krysser fingrene på fint vær og en bra utstilling. Har ingen nye bilder av Betty så jeg får bruke et fint et Lene tok for et års tid siden. 

  

 

 

 

Ja også må jeg jo legge til litt flere bilder av valpene da:-) Litt variert blanding men flest av jentene, litt diskriminering her nå kjenner jeg…. 

  

Jackie og "mini"

Jackie og "mini"

Jackie og tispe 2

Huff, det er litt trist og bare kalle henne tispe 2, det er liksom så upersonlig. Mini har jo fått et kalle navn og jeg syntes hun her også fortjener det. I og med at hun har en pirat lapp rundt øye så hadde det passet med Piraten om hun var gutt men det er hun jo ikke-. Så jeg googlet kvinnelige pirater og der fant jeg Awilda, litt kjedelig kanskje men hun er vist en nordisk legende og det likte jeg, for blir det henne jeg skal ha, så blir jo vi to legendariske på utstillinger i norden hihihihihi. Eller så har man navn som Sela og Russla men det syntes jeg hørtes ut som en sel og hun ligner jo slettes ikke på en sel:-) Så da blir hun nå Awilda:-) uten noen andres samtykke ….. 

Hannen

Awilda

"Mini"

De tre musketerer

Hannen til høyre

Comments are closed.