Jeg trenger hjelp….

Ja da er det jo kjempe lenge siden det har vært oppdatering av valpene. Tirsdag ble Terje og jeg invitert opp på hytta til Monique som har hatt med valpene på «ferie» og da måtte jeg jo opp dit for å se de igjen. Nå har de blitt så store, de «løper» rundt og har begynt å leke og Monique skjemmer de bort stort…:-)

Jeg vet jo ikke helt hvem som blir min av tispene enda så jeg har tatt en del bilder av de begge to. Jeg har nok igjen diskriminert hannen, men sånn er det bare…..

Bildene kommer litt hulter til bulter og dersom du trykkerpå bildet så kommer det opp i større størrelse.

De er jo veldig søte da:-)

Jeg har litt problemer med å finne et navn til valpen min, jeg må jo ha et eller annet kallenavn, i tilegg til det hun kommer til å hete på papiret og der sliter jeg litt. Jeg vil ha et kort navn som et lett å uttale, kort og fint:-) Er det noen som har et godt forslag? Dersom du har et godt forslag trykk på der det står kommentar rett under overskriften og kom med forslaget ditt…..:-) Hvis jeg får et godt forslag og jeg bruker det vil du få stor heder og ære her på hjemmesiden min:-) Ja navnet må også stå i stil med Kyrre og Betty da…. Dette er kjempe lett:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *