6 uker

Ja da har valpene blitt 6 uker i dag og det er på tide med flere bilder av de herlige krabatene. Som dere kommer til å se er det en litt større med også og det er «Joppe» det er en hanne som er igjen fra Lenas forrige kull. Han er jo bare så herlig og snill og søker et godt hjem hos en eller annen snill person. Han fortjener i hvertfall en plass på min hjemmeside også for han er bare helt herlig. 

"Joppe"

I og med at valpene har » bursdag» i dag, unnet jeg meg en liten shoping runde. Min lille søte, trenger jo et nytt valpe halsebånd og det måtte vi jo finne i den aller fineste fargen som finnes, nemlig rosa:-) Det kommer til å bli kjempe fint og det ble jammen en liten hundekurv også gitt….. Jeg er klar som et egg til min nye valp og Kyrre har lovet å være snill han også. Han skulle lære min nye valp alle unotene sine……  akkurat som om Kyrre har noen av de….:-) Han er jo bare verden snilleste han også:-) 

Men her kommer bildene av verdens herligste….. 

Mamma Jackie

Vi får plass alle sammen

"Joppe" passer på

Fant et fint sted for meg selv jeg...

Vi "tar" Joppe

En liten mat pause takk

Mini

Awilda

Skal vi leke gjemsel eller?

Comments are closed.