Hjemme igjen

Ja da har jeg kommet meg hjem fra en to ukers herlig dykkerferie i Egypt, med en svip tur til Israel og Jerusalem, Dødehavet og Palestina. For ikke å snakke om dykking med delfiner og mange andre nydelig skapninger. Bedre kan man ikke ha det. Ikke så veldig gøy å komme hjem til 11 grader da man forlot ca 40 i Sharm i dag tidlig. Vi fikk noen nye venner der nede og Line tok bilde av meg under vann mens vi hang på sikkerhets stopp på vei opp fra et vrak med navn Thistelgorm og slik ser jeg ut under vann… Ganske snerten, hihihi

Men sånn er det nå bare. Før jeg dro var jo valpene 6 uker og jeg kommer med mer oppdatering men her er et bilde av Amelie 6 uker.

og bildet under er tatt på torsdag og da så hun slik ut.

Men nå er dagen over for min del, var oppe kl 04.30 i dag for så å reise i flere timer hjem til «kulden» og i morgen er det jobb igjen og snart skal jeg hente valpen min:-)

Mer om sommerferie kommer om noen lurer på det.

Comments are closed.