Revefotens Amèlie

Ja da er lille «Ellie» i hus. På tirsdag fikk jeg min lille juvel hjem og etter det har tiden jammen gått fort. Slitsomt med en sånn liten en i huset gitt…. Hun er en aktiv liten jente som stort sett ikke er redd for noe, ikke Kyrre en gang. Det har gått over all forventing med de andre hundene. Kyrre og Tica gjør så godt de kan for å overse henne men Betty og Ellie har blitt gode venner. Jeg tror Betty tror hun er litt mamma for Ellie får gjøre omtrent hva som helst med henne bortsett fra å ta gnage benet hennes. Eller om Betty rapper Ellies tyggeben da hører jeg det murrer litt.

Med to dager fri fra jobben så har vi blitt godt kjent og Ellie har nok allerede blitt en skikkelig mamma jente. Pappa er grei når jeg for eksempel er i dusjen og hun er trøtt. Da er det fint å ha et fang å sove på.

I dag har vi vært på tyttebær tur og det syntes hun var gøy. Blåbær var godt men tyttebær ikke fult så godt og en liten power nap på magen til mamma i solsteken var også godt…. Hun er med der de andre hundene er men hadde litt problemer med lyngen da for da druknet hun nesten…..men en sånn liten en kan jo ikke gå så lenge av gangen derfor har jeg igjen lånt Lellans bære bag. En fin liten sak som det er fint å ha en valp i og Ellie syntes det er helt greit å være der. Hun henger ut med hode og følger med på at de andre løper eller så prøver hun å sove litt.

 

Her sitter jeg fint på stubben min

Lunsjpause i solen

Tyttebær fant vi også

litt pinne er godt å spise

 Etter tyttebær plukkingen var over og en liten lur i solen så gikk vi bort til vestknabben og å ta bilde av 3-4 hunder samtidig det er ikke lett gitt..

Kyrre, Bett og Ellie

Terje og hundene på høyeste punktet

Comments are closed.