Finale LyBrAg

I går var det finalen i LyBrAg cupen hos Drammen brukshundklubb. De arrangerte på Eknes banen så det var kort vei.

Det ble en strålende dag for Hokksund hundeklubb og  jeg kan vel ikke klage på egen innsats heller. Vi begynte dagen med rekrutt hopp og der deltok jeg med Betty. Vi fikk 5 feil men jeg husker ikke på hva og det ble en 4 plass. Etter Betty var det Kyrre sin tur i åpen hopp. Med Petter som dommer så var det en morosm vri i banen men Kyrre og jegløste det  uten problemer og gikk feilfritt.

Jeg hadde bestemt meg for å stille opp i så mange grener som mulig for å skaffe klubben mest mulig poeng, derfor hadde jeg også meldt på i rekrutt lydighet/bruks. Der fikk vi en 6 plass og med 9 på tannvisning og fellesdekk, 7 tror jeg på lineføring, 5 på dekk fra holdt(som burde vært en 0, pga dobbeltkommando) og 8 på innkalling og 8,5 på helhetsinntrykk kan jeg ikke si noe annet enn at jeg var veldig fornøyd. Er ikke lydighet som er Kyrre og min beste side. Bildet under er fra Hokksund arrangerte LyBrAg cupen, 1 runde. Et blink skkudd for Kyrre ser faktisk opp på meg når vi går og det er slettes ikka vanlig…. 

Så fort lydigheten var over så var det rett inn og briefe rekrutt ag. Her klarte jeg og Betty og dra på oss 15 feil men det holdt til en 2 plass…. I åpen ag hadde jeg bestemt meg for at i dag skal jeg ha felt…. Kyrre hadde bestemt seg for å være vrien helt fra start…..  Men med streng stemme og litt tid så fikk vi så vidt felter og gikk en feilfri runde. Med to feilfrie løp ble det 2 førsteplasser på meg og Kyrre. Men vi klarte ikke å hamle opp med Elisabeth og Yoshi i kampen om sammenlagt seieren. Betty der i mot fikk med seg sammenlagt seieren i rekrutt klassen hjem. Under premieutdelingen har Mari Ann snik fotografert men man kan vel ikke si at det er noe annet en at det er en fin orange gjens som står og venter….

Er veldig stolt av både agility og lydighets gjengen til hokksund. I agility tok vi 4 av 6 sammenlagt pokaler og i lydighet/bruks tok vi alle med unntak av 1. Ikke nok med det, vi klarte å få med oss beste klubb pokalen hjem i år også.

Her er bilde av sammenlagt vinnerne i Lydighet/Bruks. f.v Mari Ann og Falco- Lp2, May og Kornelia- rekrutt, Bente og Izzy-LP1 og Marit med Kanutten- BHD og LP3/Elite også meg da med sammenlagt pokalen:-)

Comments are closed.