Ellie sutrepetrine

Kjært barn har mange navn og Ellie begynner å få noen av de nå. Prima bøllerina, bølla, mini osv.

Tatt på fersken i plastikk gjennvinning

Etter i natt blir det Ellie sutrepetrine. Etter 3 timer skulle ikke hun sove mer nei. Jeg tenkte at hun måtte på do og gikk ut og jada hun gikk på do. Så gikk vi inn igjenn og inn i buret etter 1 time begynte hun å hylskrike igjen…… Jeg tror hun har skjønt at noe holder på å skje for i går pakket jeg koffert og hadde ikke samme tiden til å sitte i sofaen og kose med henne. Så hun fotfølger meg mer enn vanlig og små sutrer hele tiden.
Ja tur ja, nå går turen til Aachen, den årlige turen til All nations cup for araber hester. Ned til Tyskland å hilse på gamle venner og kjente. Det blir gøy:-) En liten høstferie sammen med gode norske venner. Kan man ønske mer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *