Ellie er med……

Ja Ellie er med hvor som helst. På tirsdag var hun med på agility trening og mens vi bygde bane gikk Ellie rundt og pøblet for seg selv. Buet tunell er veldig spennende og ikke noe problem å gå igjennom, man får jo både skryt og god bit på andre siden, så det var riktig morsomt. Hadde jo ikke noe kamera så jeg fikk ikke tatt bilde. Noe jeg gjerne skulle ha hatt, der plutselig Ellie står på toppen av mønet og speider ut over. Det var jo ingen sak å gå opp der….. og når vi da først får god bit på feltet der så kan man jo bare tusle over vippa også….. Helt kall og rolig spankulerte hun opp vippa en ikke fult så kall og rolig «mor» løp til før den begynte å vippe ned.

Har som sakt ingen bilder fra dette men legger ved et annet søtt bilde fra bær turen vår.

I går var vi på den nye hundeparken i Solbergelve for å treffe Lena som da jeg eiere Ellie sammen med. Lena hadde ikke sett henne på 2 uker og var litt spent på å se om lille mor hadde vokst noe. Det har hun jo, nå begynner hun jo å ligne på en hund… hihi. Veldig fint sted men ikke helt ferdig enda, ute i hvert fall. Jordene var litt ekle å gå på for oss med små hunder for stubbene sto stive og høye opp slik at hundene fikk de under magen og det var nok ikke så godt. Inne i drivhuset var det fint. Det var fint kunstgress liknende sak på gulvet og en flott butikk med masse fint. Billig var det også. De hadde masse ting til trening selvfølgelig, pipeleker, senger, bånd og bein. Fine store gode ben så jeg vet hvor jeg skal handle ordentlig ben fremover.

I dag er Ellie med på jobben. Litt miljø trening er bra og jeg har jo fått noen forespørsler om at mine kollegaer kunne tenke seg å se dette dyret jeg prater så mye om. Så i dag er Ellie sekretær. Det er en tøff jobb. Vi har glass vinduer inn på kontorene og det har hun nok aldri sett før så en lettere hjernrystelse kunne hun nok fått da hun løp rett i glassvindu på vei inn på et kontor, trodde hun….

Jeg må jo ha med litt leker da slik at jeg også får jobbet litt og sengen må jo være med. Men det er relativt slitsomt å være med på jonn så det er jammen fint å sove litt også….

Bildene er tatt med mobli og ikke verdens beste kvalitet men søt er hun:-)

Comments are closed.