Dårlig naboer

Når Terje og jeg kjøpte huset med den velstelt haven så trodde sikkert ikke naboene at de skulle få de værst naboene. Eller jeg tror de tror det da. For etter at vi tok over huset har det blitt hamret og banket og bråket i flere år nå….. for ikke å snakke om den «fine» hagen vår. Jeg mener er det ikke normalt å ha store jordhauger i hagen? De har jo blitt riktig fine også, det vokser alt mulig på de av både ugress og fine planter. Forglem meg ei vokser det mange av der og jeg tenker at jada jeg glemmer ikke de jordhaugene, det er helt umulig.  For ja de er ganske store. Skulle jo hatt et bilde da…..

Uansett det er kun en nabo som av og til hinter innpå at vi godt kunne pynte opp litt og jeg hører faktisk litt på henne. Når vi flyttet inn 4 dager før julaften i 2007 (tror jeg det var) så ble ikke gardiner prioritert. Vi hadde jo ikke varme i huset og ikke strøm og det skulle jo bare komme 13 stk på julemiddag, så gardiner var ikke akkurat prioritert. Men så sa hun 2 dager før jul at det så så trist ut uten gardiner, så da hang jeg opp gardiner i vinduene mot henne. Så lurte hun på om jeg ikke kunne få noen blomster og joda jeg kjøpte blomster også. Alt for å glede naboen sånn rett etter at vi hadde flyttet inn.

Nå får jeg stadig noen kommentarer om jordhaugene og i går fjernet vi faktisk den ene. Så nå er vi minus en jordhaug, bare de to store igjen:-) Det begynner å se ut som om det er noe annet enn tatere som bor der nå. I hvertfall hvis du ser det for fra….

Men som sakt jeg gjør en del for å glede akkurat den naboen for alt de har gått igjennom med oss og hundene hjelper jo til så godt de kan. Spesielt Kyrre. De naboene bare må bjeffes på og hun er litt redd hunder også, og det syntes jo Kyrre er gøy.  Men her er vi da mareritt naboene som snekkret og banker og kapper og har en hage som ikke ser ut og hvor bikkjene bjeffer på alt og alle. Vi må være drømme naboene……

Det er jammen bra Ellie har kommet inn i familien for hun sjarmere de fleste i senk og naboen er ikke redd henne. Hun er jo bare liten og søt, så langt…. hun lærer ganske kjapt av de andre hun også desverre….

Jeg fikk besøk av Lena og søsteren på Horne her for et par uker siden og Britt superfotograf hadde med kameraet. Resultatet ble jo bra da og med et sånt lite herlig nurk foran kamera og Britt bak så måtte det jo bli noen bra:-)

Takk til Britt for flotte bilder. Vi vil veldig gjerne ha deg på besøk igjen snart.

han var stor gitt, best å leke dø....

å nei hun også, alle skal ta meg...

Endelig er jeg på toppen...

 

Stolt "mamma"

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *