Revefotens Amelie 4 mnd

I dag er lille Ellie 4 mnd og hun blir jo bare finer og finere. Hun har jo alltid vært fin men nå begynner hun liksom å bli en liten hund. Rampeter er hun fortsatt men nå har jeg fått en liten miniatyr hund. Hun har begynt å felle tenner og om litt under 2 uker skal vi på vårt første valpe show.

Ellie er med overalt og tar alt med godt mot, bortsett fra regnvær. Er det noe Ellie ikke liker så er det å bli våt på bena og gå ute i regnvær. Da er det mye bedre å løpe bak sofaen og gjøre fra seg der…..

Tenkte jeg skulle lage en liten foto sak fra Ellie ble født til idag så det blir ikke så mye å skrive i dag:-)

 

4 måneder foran peisen:-)

 Favoritt stedet til Ellie mens jeg sitter på Pc’en…

Veldig stolt mamma

 Takk til Britt og Lena for mange fine bilder, de aller fleste bildene er tatt av de. Noen har jeg tatt og det syntes nok. Håper dere syntes bildene er like fine som meg:-)

Comments are closed.