Da nervene kom og tok meg….

Lørdag 13 november var det Ellis og min debutt i utstillingsringen i Kongsberg. Det var 4 parson valper påmeldt og bare det fikk meg jo til å bli nervøs…..

Jeg syntes Ellie så bra ut og vi hadde nappet til alle kunstens regler og trent en del med utstillingsbånd. Rett før jeg skulle inn i ringen, så fant jeg ut at jeg skulle bytte utstilings bånd, fordi det jeg har trent med ikke helt ville sitte der jeg ville at det skulle sitte…. kanskje litt dumt men gjort er gjort. Med Monique som tilskuer og alt for mange andre så kom den store skjelven til meg gitt.

Før den store skjelven kom fikk i det minste Lene tatt et fint bilde av Ellie sin debutt i ringen.

 

Dette var før vi skulle ut å gå første runde. Og omtrent her kom den store sjelven…

Men vi fikk rød sløyfe og en veldig fin kritikk. Vi ble nr 2 av tispene og den tispe valpen vi ble slått av var 3 måneder eldre enn Ellie så det kan vi leve med. Så nå blir det mer trening og flere valpeshow. Bare pass vi kommer sterkere tilbake:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *