Nå må det skje noe…

Ja nå må det skje noe her. Nå er det jammen lenge siden sist det ble oppdatert og det er ikke på mangel av aktivitet.
Det har skjedd mye siden sist og jeg har ventet på noe fint. Nemlig bilder av Ellie…. Nå husker jeg ikke helt nøyaktig når det var men Ellie fikk prøve seg som fotomodell…. og det var gøy. I hvertfall helt til innbruddsalarmen begynte å gå i bygget. Det ulet og hylte og den ble skrudd av og startet igjen, skrudd av og startet igjen og sånn gikk det i ca 15 min tenker jeg. Etter det var ikke Ellie veldig sammarbeidsvillig men det ble i hvertfall et fint bildet. Nå har jeg ikke sett resten da så det kan hende det ble noen flere også.

Fotografen var Stian, Ann Sophies svigersønn. Her er hjemmesiden hans så kan dere se flere fine bilder http://smkfoto.no

Ja nå lurer dere kanskje på hvordan bilde av Ellie ble da:-)

Det ble riktig fint syntes jeg, nå vente rjeg i spenning på flere bilder.

Ellie har også vært med på match show under åpningen av drammen hundepark. tenkte at det ville være et bra sted å øve og det ble det. Vi fikk gått mange runder men vi måtte se oss slått i finalen av en meget søt boston terreier med navn Augusta. Jeg er uansett fornøyd for Ellie gikk til tider pent og hun sto også ganske bra. Nå må jeg bare bli komfotabel med det dumme utstillingshalsbåndet. Vi blir ikke helt venner. Det vil ikke være helt der jeg vil det skal være.

30 Desember går turen til Lethohallen for et nytt valpeshow så får vi se om den store skrekken kommer tilbake.

Ja da er det ikke mer tid i dag, men jeg må ta med en fin tegning til slutt. Kan tenke meg at Tica sier dette til mine små når de er i hagen nemlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *