God Jul

Ja nå er det julaften og maten står på ovnen og det lukter pinnekjøtt i hele huset. Ikke det at jeg har tenkt til å spise pinnekjøtt, men har man to familier samlet med hver sine tradisjoner så blir det dobbelt middag. Middag nr to nemlig ribba, den er i ovnen hos mamma og kommer hit på et fat:-) Jeg har hørt at delegering er viktig….

Jeg skulle selvfølgelig ha skrevet tidliger og lagt inn bilder av juleforberedelser og hundene men det ble rett og slett ikke så mye tid til blogging nå før jul så det blir bare en kort liten blogg før jeg hopper i dusjen.

Jeg fikk brev fra My dog i dag og jeg kjenner jeg ble litt nervøs allerede og det er 2 uker igjen. Jeg har mange fine dager å grue meg skjønner jeg. Uansett 18 parson påmeldt men jeg vet ikke hvor mange valper det er. Uansett så blir det gøy får jeg håpe…..

Jaja dusjen roper på meg og gjestene kommer om 50 min så jeg får vel få baken i gir så da sier jeg, God jul, Merry Christmas, Frohe Weihnachten og Feliz Navidad.

Trykk på bildet for en hyggelig liten julehilsen:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *