Valpe utstilling Lethohallen

Ja valpeutstilling i Lethohallen ja. Sikkert mange som ikke syntes det er så stas men det syntes jeg. Ellie og jeg var på vårt 2 valpe show i dag og det gikk strålende. BIR og en strålende kritikk. Alt var excellent og det syntes jeg også er excellent:-) Den store skjelven var på nippe til å ta meg akkurat når jeg satt Ellie opp på bordet, var litt skjelven i bena mens hun sto der også skulle vi gå. Da husket jeg et godt råd fra Monique og det var ta de god tid. Så etter et par dype åndedrag og litt justering på utstillingsbåndet var vi igjen good to go:-) Det viste seg å være et nyttig tips. Takk til Monique for det!

Det ble en flott dag for Lene og Marianne også. Lene’s Thelma ble 2 beste tispe og ble med det slått av sin halvsøster som Lene også har avlet. Ally om jeg ikke husker feil, hun ble også BIM slått av Petter som er helbror av Thelma. Er det nødvendig å si noe mer??

Marianne med sine sky terriere fikk både 1 og 2 plassen i tispe klassen og Enya ble beste veteran som lene senere også viste til BIS veteran. Ikke dårlig på en helt vanlig torsdag:-)

En meget hyggelig dag og en meget god salat til lunsj sammen med hjemmeslagd sjokkolade. Kan man ønske seg mer av en dag?

Så var det BIR bildet da. Jeg hadde jo ikke med kameratet, selvom jeg har fått helt nytt kamera av min kjære til jul. Men det tørte jeg ikke ta med, den kan jo bli stjålet før jeg har fått brukt det. Men men det var ikke det jeg skulle snakke om nå. Det var BIR bildet jeg aldri fikk tatt. Så da må man jo ta bilde når man kommer hjem da…. Men å få en hund til å sitte pent mens to andre også vil ha godbitene er ikke lett så da ble det opp på trimme bordet. Når hunden det skal tas bilde av egentlig ikke kan sitte og det tar 10 min før hun vil sitte også skal du ta bildet selv også. Ikke lett altså. Det endte med dette, jeg tror man kan kalle det «hån» av fotografen fra Ellie sin side….

æda bæda....

kan den spises?

 Så ønsker jeg alle et riktig godt nytt år og takk for det gamle!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *