My dog

Onsdag 6 januar satt Monique og jeg nesa mot Göteborg og My Dog. Det snødde som bare det hele veien ned og en tur som vanligvis tar 3,5 timer i følge Monique tok nå nesten 5,5 timer og det med kun en kort tissepause stopp. Vi kom frem først kl 23,15. Karianne hadde booket oss inn på et fint hotell i gang avstand fra utstillingen og med fin plass rundt hotellet slik at Jackie og Ellie kunne ta kveldsturen sin løse.

Vi hadde fått gjest på rommet vårt også, Rusti (sikkert skrevet feil). Hun hadde løpetid og av en eller annen merkelig grunn hadde ikke Karianne lyst til å ha henne på rommet sammen med Bølle….. Ellie syntes det var helt greit med besøk hun og det var full lek fra første stund. Godt med litt lek etter mange timer i bilen….

 

Torsdag var første utstillingsdag og Parson var først inn i ringen. Vi var der tidlig og takk og lov for det. Jeg hadde jo trimmet Ellie litt for mye lik en jack….. og det ble en hektisk halvtime før vi skulle inni ringen…. Ellie gikk sammen med 2 andre tisper og så ut som en liten miniatyr i forhold til de to andre. Det ble en 3 plass på oss gitt i valpeklassen.

Jeg fikk nytt kamera til jul og siden Britt ikke hadde med kamera prøvde jeg meg som fotograf på torsdag, kanskje ikke med så stort hell men jeg legger nå ut noen av bildene for det.:-)

Linda

Mens vi venter...

 Jackene skulle i ringen etter oss og Frida hadde tatt turen med sine hunder også.

Frida med mini pipp

Det gikk bedre for Lena og Karianne.  Uno og Lena ble plassert som nr to av hannhundene og fikk cert, Bølle og Karianne ble nr 3 bak Uno.

Lena og Uno

Karianne og Bølle

Første premie gikk til en hanne med navn Fredrik tror jeg ….. Mens Jackie hun tok store slem. Hun ble beste tispe og jammen så slo hun ikke Fredrikk også og ble BIR.

BIR Jackie og BIM Fredrikk

 

Siden Jackie gjorde det så bra mått vi jo være igjen til gruppene da og da må man jo bruke tiden på litt shooping:-) Jeg fikk noen bra tips av Lena om div trimmeutstyr så det måtte jo hanles inn, gjorde noen bra kupp tror jeg. Etter på måtte de prøves på Ellie for å gjøre henne så fin som mulig i sin pysjamas til fredagen.

Klar for gruppene….

Monique i oppsamlingsringen

På vei inn i grupperingen

Heiagjengen

Monique og Jackie er en elegant ekvipasje og dommeren la god merke til de og ut i fra alle terrierne ble de plukket ut til «semifinalen». 9 hunder sto igjen. Nå begynte i hvertfall jeg å bli spent og trodde at i dag er dagen at en Parson skal bli plassert i gruppa, men den gang ei. De ble desverre ingen plassering.

Noen bilder fra finaleringen.

Fredag:

Vi hadde ganske sent oppmøte fredag og det var kjekt. Det ble ikk emange timene søvn fra onsdag til torsdag så en god natts søvn var deilig.

Ellie var frisk og rask og vi var ved godt mot. Torsdag lærte vi noen triks av Lena osm måtte prøves ut. Fredag var det kun to valper i klassen vår da tispa til Karianne, Tippi gikk over til junior på fredag. Britt hadde med kamera på fredag og jeg var fritatt fra fotografering og ble selv tatt bilder av:-)

og så glad blir Ellie når hun ser Britt

Vår tur i ringen og jeg ventet på nervene men det gik kutrolig bra gitt. Ble ganske svett i panna etter hvert men det gikk veldig mye bedre enn dagen før så jeg var meget fornøyd.

Ellie på bordet

Oppstilt i pysjamas foran dommeren

 Det ble en 2 plass på oss, slått av samme tispe valpen som vant dagen før.

De andre gjorde det igjen bra. Karianne og Lena byttet plass med hannhundene så Bølle ble nr 2 bak Fredrik og Uno nr 3. Jackie ble best av tispene og tippi tok jammen certet. Ikke dårlig til å være første dag som junior.

I BIR finalen ble Jackie da slått av Fredrik så da ble den en BIM på henne fredag. Det var jo egentlig litt kjekt for da kunne vi pakke sammen og kjøre hjemover. Det er alltid dårlig være når jeg er på My Dog så vi hadde selvfølgelig dårlig vær hjem også, men vi kom oss hjem uten uhell og det var jammen godt med fri lørdag og søndag etter to slitsomme dager.

Takk til alle sammen som var der nede og takk for mange gode tips. Dere er jammen et bra reisefølge. Jeg gleder meg til flere turer med dere:-) Ellie skal bare finne igjen pelsen sin så er vi klare for nye utfordringer. Ellie fikk flott nytt halsbånd av Lena, rosa og grått. Ett fint uttrykker «pretty in pink» og jeg må jo si meg enig i det:-)

Jentene i rosa

Comments are closed.