Hoppe sa gåsa….

og hoppe sier Ellie. Nå har endelig Ellie lært seg og hoppe. Før har hun stått på bakbena ved sofaen og små hoppet opp og ned og ikke vært i nærheten av å klare å hoppe opp i sofaen. Et par ganger har hun riktignok klart det men da har det vært med livet som innsats. Det hun gjorde før var å ta full fart også bruke Tica som trampoline. Tica ligger som regel på gulvet foran sofaen og da kan jo hun brukes til å komme seg opp……

Men nå skjønner du, har Ellie lært seg teknikken så nå er ingen ting trykt lenger. Her om kvelden når jeg kom hjem fra tur, var hun så glad når hun kom inn og tok skikkelig fart og løp mot Terje og sofaen og satset…. og med ikke så god kontroll hoppet hun forbi Terje i sofaen og over ryggen og ramlet ned bak sofaen….. la nok ikke så godt merke til det for hun fortsatte bare rundturen i huset og kom i full fart ut i gangen til meg igjen, like blid:-)

Mamma og pappa har tatt en tur til syden så jeg passer Betty også nå. 4 hunder som alle vil gå i forskjellig retning når man går morgen turen kan være en utfordring kl 6.30 på morgene, men jeg skulle ikke fortelle om det. Jeg syntes jo litt «synd» på hundene da som ligger i bur og tenkte at de kan jo ligge løs om natten. Det medførte at kl 4.30 skulle ikke Ellie sove lenger og begynte å herje rundt. Jeg prøver jo å være standhaftig og nektet å stå opp. Så når jeg sto opp og skulle hente hundene, da satt hun på stolen foran trimme bordet og var veldig fornøyd med seg selv. Trimme baggen var vridd rundt og alt innholdet lå strødd utover trimmebordet så hun hadde nok hatt det gøy.

Også er Ellie litt på slanker’n. Lena mener Ellie er litt tykk så da blir det mindre mat og litt mer mosjon. Og det medfører en viss sult hos Ellie. Hun har jo funnet ut at det som regel er noen godbiter i varmedressen min som for tiden blir oppbevart oppe på buret til Betty og da møtte jeg dette her i dag morres.

Ellie i full gang oppe på buret til Betty i let etter godbiter.

Helt uskyldig jeg....

Er det noen der nede?

 I helgen skal vi til Moelv på ag konkurranse. Den første for i år og uten felt trening på aldri så lenge så må jeg si jeg er litt spent. Etter kurs i prestasjons spykologi så har jeg lært at «pass opp» (hunden) er døv og jeg er bare glad for å komme igjennom banen. Litt satt på spissen og vridd rundt litt i forhold til hva Karsten Nilsen sa. Men nå startet vi på det 5 året i kl 2 agility og jeg har hørt at alle gode ting er tre, det fjerde følger med og i det femte skal det skje:-) Evig optemist………

Jeg fant noen gamle bilder i mailboksen min i dag og dette ilustrere «god» hoppteknikk:-)

Dersom vi satser tidlig nok så kommer vi kanskje over hinderet….

One Response to Hoppe sa gåsa….

  1. Whats up very cool site!! Guy .. Excellent .. Amazing ..
    I will bookmark your website and take the feeds additionally?
    I am happy to search out a lot of useful info right here in the post,
    we want develop extra techniques on this regard, thanks for sharing.
    . . . . .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *