Østerrike

Ja da har jeg vært i østerrike i 1 uke i morgen. Det har blitt mye jobbing og lite kos. Men det er vel sånn når man skal være på IAT i 3-5 uker. Jobbe på å bli ferdig for å komme seg hjem.   

Tenkte å dele noen fine bilder av den «nye» arbeidsplassen min med dere men først så må vi ta litt om Moelv. Det var min første konkurranse i 2011 og om jeg var på jorda var Kyrre minst på Jupiter. I hvertfall i første løpet. Han løp bare å bjeffet på meg og gjorde akkurat som han ville. Det ble vel noe sånt som 4 disk og de jeg ikke disket på ble det minst 15-20 feil.   

Felt var det jo ikke snakk om å ta men i siste løpet fikk jeg tatt ham og ned feltet måtte han gå, selvom det gikk veldig lang tid da. Får se hvordan det bli i Mjøndalen nå da. Får jo ikke trent så mye akkurat når han er i Norge og jeg er her.  

Men er man på tur må man kose seg litt og det er skjelden at Kyrre og Ellie ligger på samme sted, men ut på dagen så var nok begge hundene litt slitene og syntes det var helt greit med litt kos.   

   

   

De er jo utrolig pene da. Verdens fineste hunder:-) regner med at alle er enig…  

Så Østerrike ja. Mye jobb og lite fritid. I går jobbet vi bare til kl 16 og tok oss en tur ned i sentrum for å se oss litt rundt mens det fortsatt var lyst, var ikke så mye å se på akkurat. Men noen artige bygninger er det på hver sin side av Donau som renner igjennom Linz.  

   

Kan man kalle det den rosa og den blå siden?   

Vi jobber nå inne i en fabrikk da og slik ser det ut der.  

Sprecher fra utstiden

 

Hjørnet vårt

 Og sånn ser det ut inne i «hjørnet» vårt  

Kontorplassen

Testing

   

Ja sånn ser det ut der vi jobber. I dag er det jo søndag så vi jobbet bare i 7.5 timer og dro en tur ut og spiste og på vei hjem så fikk jeg meg en skrekkelig god latter. Først når vi gikk på jobb i dag så passerte vi en buss holder plass og når vi kom dit sto det en dame der og skrek som bare det. Jeg så jo på henne og det medførte enda mer skriking. Hun skrek og skrek mens vi gikk nedover, ikke vet jeg hva som feilte henne. Enten så er det flere av disse skrike damene eller så møtet vi den samme i kveld også. Vi stoppet og vindus «shoopet» litt i en rolex butikk og da passerte det en eldre dame med mini skjørt, gule høyhelede sko og en form for pels jakke. Jeg var jo så dum at jeg så på henne også og det skulle jeg heller ikke ha gjort. Sånn som hun skrek og hylte også spyttet hun mot oss. Så da spyttet jeg tilbake jeg…. Det førte da til en spytte krig, hun siktet heldig vis ikke på meg…. Jeg snudde meg og fortsatte å se i vinduet og hun skrek noe på Østerrisk som jeg ikke skjønte og når hun fortsatte å gå så dro hun jammen opp skjørtet og viste oss rompa si. Da klarte jeg ikke å holde meg noe mer og slang til henne på tysk at hun ikke hadde noe fin ræv. Da gikk det omtrent rundt for henne….. Vi gikk da fra butikken og passerte henne og da prøvde hun å true oss med en plastikk vannflaske og da holdt jeg på å dø av latter. Jo mer jeg lo, jo mer sint ble damen og mer lo jeg. Truet av en eldre dame i miniskjørt og gule sko med en plastikk flaske. Det må være lov å le da eller?     

Jaja en begvenhets full dag kan man si og har man ikke det kan man alltids ta en tur på teateret ved siden av fabrikken:-)   

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *