Hvor skal man begynne….

Ja hvor skal man begynne når man ikke har oppdatert på lenge. Siden sist har jeg klart å få med meg nå ca 8 uker i Østerrike, et valpeshow og ag konkurranse, en kort uke i Las Vegas og påskeferie og nå er det helg og jeg er alene hjemme. Da har man jo litt tid til å blogge.

Man skal ikke klage da men det har blitt mye reising og Terje er en engel og passer hundene for meg. Våren her i Wien skal man ikke klage på. Den siste uken har vi hatt rundt 25-30 grader og strålende sol. Bare synd man må sitte inne og jobbe.

Men jeg skal jo i hvertfall ikke snakke om jobb. Så jeg tror jeg begynner med valpeshow. Valpeshow og ag konkurranse i Mjøndalen hallen 5 mars var en fin dag. Vi begynte dagen med ag og for en gangs skyld klaffet alt og det er jammen skjelden. Kyrre gikk felter og rev ikke et hinder så vi fikk endelig et feilfritt løp og det er lenge siden sist kan jeg fortelle dere. Jeg husker sist jeg og det er nå snart 3 år siden på når Kongsberg hadde sitt siste pinse stevne….. Ikke det at jeg holder track altså:-) Dagen videre ble også like bra da Ellie ble BIR også vant vi gruppe og til slutt så endte vi opp som BIS 2. Det var utrolig morsomt. Betina var der og tok noen bilder som jeg må legge ut også da:-)

 

Det har egentlig skjedd så mye at jeg har problemer med å huske. Husker bare en masse jobb.

Helgen 1 mai var det hi kurs og vi var ikke påmeldt men tok en tur for å se på og da fikk Ellie lov til å hilse på Reven i pausen. Hun syntes det både var litt skummelt og ganske spennende. Britt var med og da blir det jo alltid noen fine bilder. Må legge med bilde av Lena og Uno også for Uno var helt rå gjennom hiet og forrige søndag fikk de bestått på hiprøve.

Ellie

Uno

 Etter dette har Ellie prøvd å hilse på reven en gang til og det gikk riktig bra det også. Men inne i mellom har vi klart å skvise inn et blodspor kurs også. Ellie var veldig stolt når hun fant skanken og ville helst ikke gi den fra seg igjen. 

Ellie med Skanken sin

 Som sakt så har jeg rukket ern tur til Las Vegas også og en påsekferie men der ligger bildene fortsatt på kameraet så det får bli temaet for en annen blogg. Nok får være nok også håper jeg å ikke forsømme bloggen min så mye fremover:-) 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *