En super helg

Ja nå har jeg vel egentlig sakt det meste på FB allerede men jeg må legge ut litt om det her også. Ble du nyskjerrig nå? Ja da må du lese videre da….

Jeg begynner egentlig med forrige helg, da hadde vi agility kurs med Petter Nordlien og Magne Alden. Vi booket kurset for mange måneder siden og jeg har sett frem til dette kurset lenge. Så langt i min agility «karriere» har jeg fortsatt ikke klart å gå en feilfri bane i konkurranse for vår svenske venn Magne. Litt irriterende egentlig, men sånn er det nå en gang.

Vi begynte fredag i regn med filming. Og regn gikk over i mer regn, lyn og torden, men film ble det og v i fikk gått igjennom og sett på de også. Ganske interessant å se hvordan man selv gjør ting i banen og ikke minst i sakte film slik at man får sett hvordan hunden hopper også. Har sett det før også og trodde at Kyrre var blitt flinkere på hoppingen sin siden vi ikke river så mye lenger, men neida. Satse gjerne 1-2 meter før et hinder slik at han så vidt får med seg baken over hindre. Han kan være glad han er kasterert han for eller så hadde han fikset saken selv på en pinne vil jeg tro…..

Sånn kan det se ut når kyrre tar sats…

Uansett vi hadde ikke akkurat flaks med været den helgen, skulle heller hatt svømmeføtter enn joggesko men jeg fikk til slutt knekt koden Magne og gått i det minste 1 feilfri bane på første forsøk….. Et Mykke bra kurs syntes jeg med masse mengde trenig og mange nyttige tips. Fikk et par rullgardiner til å skli opp eller kanskje det var noe som falt på plass ikke vet jeg:-)

Ja også var det denne helgen da. Lørdag og utstilling på Drammen travbane med Ellie. Vår suksess i utstillingsringen har så langt, som voksen ikke vært all verden, da Ellie propellie er litt liten. Liten og søt vet du:-) Så forhåpningene var i veldig store på lørdag. Det måtte jo regne da også selvfølgelig og Ellie er ikke veldig glad i regn og bli våt på bena. Men ringen var i hvertfall på grus og ikke gress og det hjelper en del. Så nå fikk vi i hvertfall gått og vist noen bevegelser og ikke bare surre rundt slik hun gjorde på Bjerke. Uansett resultatet ble BIR også fikk hun cert også. Det var gøy det:-)

Jeg har desverre ikke noe bilde av Ellie med alle rosettene sine og medaljen sin, har prøvd å ta bildet av henne før selv og det blir lite flaterende som regel. Så jeg får komme tilbake med et bildet når jeg får litt hjelp.

Søndag ble også en bra dag, da var det duket for ag konkurranse i Drøbak. Målet for dagen var feilfritt ag løp. Dommer Petter prøvde å gjøre det vanskelig for oss med to tuneller og et møne rett ved siden av hverandre. Men Kyrre gutten sin var helt på nett med meg og gikk først balanse feltet også en knall vippe, en super slalåm inngang og til slutt også møne feltet og ingen hinder riv:-) Ja da ble det feilfritt da….. men så var det den tiden da. Måtte vente i over en time for å få resultatet og denne gangen var det ikke noe 0.15 sek som knakk meg, så det ble helt feilfritt og ingen tidsfeil. En smule fornøyd Linda på premie utdeling. Anita knipset foto og sånn ble det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *