Nok er nok…

Hemm jeg lurer på om det er bra for hjertet å være så mye sint og frustrert… Jeg får vel si at det er selvforskyldt siden jeg har en tendens til å melde meg til alt frivillig arbeid innen det jeg brenner for. Men denne gangen har jeg valgt å gjøre noe med det. Dere skjønner sikkert ikke plukket av hva jeg snakker om, men nå har jeg meldt meg ut av Norsk Araberhest foreningen. Jeg syntes egentlig det er litt synd, jeg har vært medlem siden begynnelsen av 90 tallet tror jeg så jeg har faktisk vært medlem en stund. Men nok er nok, er ikke bare hundeverden det er krangling. Ikke rart det er krig i verden sier bare jeg…..

Jeg syntes jeg har vært med på å bidra der også. Jeg skrev mitt første innlegg til araberhest bladet allerde i 94/95 siden det har jeg vært medlem av styret, vært med på å arrangere flere utstillinger, vært med å skaffet hingster til FC cup osv. Jeg har vært på omtrent alle utstillingene her i Norge både som handler og som tilskuer. Ridd hest på hingstekåring (skrekk og gru) ikke mitt stolteste øyblikk akkurat men jeg har prøvd å hjelpe til å bidra der det har vært nødvendig. Men nok er nok.

Hvordan noen få mennesker kan lage så mye faanskap skal man jammen lete lenger etter. Det er tydelig at det er noen mennesker som har for mye fritid i denne foreningen og som da bruker sin tid på å ringe rundt å slenge dritt om andre og baksnakker selv noen av sine beste venner. Til og med synke så dypt at man snakker dritt om en død mann er det noen som gjør. Alt for saken vet du. Han skulle bare vist at det var flere mennesker som hørte den samtalen, det er noe som heter høytaler på dagens mobiler….. Det er helt tydelig at man skal gjøre så godt man kan for å «knekke» personer som får til noe, den gode gamle janteloven passer nok her,  samt god gammeldags hevn.

Så da ble til slutt valget enkelt siden jeg ikke har araberhest selv og man får i hvert fall ikke noe igjen for å være medlem der bortsett fra syting, klaging og drittslenging og det kan jeg finne andre steder også….. Jeg vet ikke helt men jeg tror ikke alle har fått med seg at dugnads ånden faktisk er i ferd med å forsvinne og man bør holde på de som faktisk bidrar. Det beste jeg hørte var at man ikke klarte å legge ut møtereferater det siste halve året fordi man er så opptatt med jobb, egne hester og masse andre ting. Seriøst, har man sakt ja til et verv så får man jammen sette av tid til det. Har man ikke tid så si nei da. Ingen ting er værre en å ha noen med seg i et styret som bare er det for «morro» skyld eller at man fikk en fin tittel med på kjøpet. Kanskje det ser bra ut på CV’en. Ikke vet jeg…..

Også er hva med de som ikke en gang bor i Norge men som skal blande seg inn i den lille foreningen så syntes jeg det blir litt drøyt.

Enkelt personer faktisk har mye å si i en slik liten forening og vår tidligere formann var en av de. Han må få mye kreditt for at foreningen gikk så bra i så mange år. Etter hans bortgang ble det totalt kaos og alt falt i grus, ikke med en gang, men sakte men sikkert. Jeg tror faktisk ikke det er så mange som vet hvor mye han gjorde for foreningen som ingen andre har vært villig til å gjøre etter hans bortgang. Hvordan han faktisk holdt tak i alt og klarte å styre i mellom hva som var rett og galt. Hvor mye tid han brukte på å ringe rundt for å folk til å bidra, komme på utstiling osv. Vi skulle bare vist halvparten så hadde man kanskje ikke vært der man er i dag. Ikke det at han heller var perfekt men han hadde i vært fall en stå på vilje og brant for oppgaven sin.

Uansett nå er jeg ferdig og takk for det. Kanskje man kan vurdere å melde seg inn igjen en gang når det forhåpentligvis blir litt skikk på ting igjen men frem til da. Takk og lov at jeg er ferdig.

I ventetiden fortsetter jeg selvfølgelig å reise på utstillinger og koser meg med venner og kjente. Jeg har tross alt fått oppleve masse pga denne araberen vi alle egentlig er så glad i. Bare så synd at denne missunnelsen så ofte får overtaket……

Til slutt tenkte jeg å lage et lite minnealbum på noe av det jeg har vært med på opp igjennom tiden med arabere.

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *