Jeg er litt treg….

Ja man kan vel si at jeg er litt treg når det tar så lang tid å oppdatere. Men det har som vanlig vært mye å gjøre.

My Dog var gøy det selv om det ikke gikk helt strålende for meg og Ellie. Lene der i mot gjorde om trent rent bord spør du meg. Thelma fikk CACIB og siden hun allerede var Svensk Champion fikk søster Emma certet og ble svensk champione. Thomas gjorde det ikke noe dårligere og ble 2 beste hannhund og fikk også championatet. Ikke nok med at Leding gjengen til Lene gjorde det bra, 3 beste tispe ble Kaisa og Mona og søndag ble hun også svensk Champion. Mamma Sara her må ha gjort noe bra…..

Jeg var superfotograf og ikke vet jeg hva det er med de hundene til Lene med det ser ut som om alle geipet til meg….

Søstrene sisters….

 

 

Ellie var veldig flink i ringen og jeg syntes hun viste seg bra. Det ble Excellent men desverre ikke noe CK, føltes litt urettferdig men men…. Lene fikk tatt et bra bildet da, eller jeg syntes i hvert fall det….

Flink jeg altså

 

 

Men nok om utstilling.

 

Jeg gikk en fin tur på fredag i det fine været og tok med kameratet. Ikke så lett å ta bilder alene på tur men noen ble det.

Det kan være noe under her

Søt jeg altså

kommer du eller..

Å nei ikke nå igjen, ikke tråkk på meg...

Tica i farta

Også lurte jeg litt på om jeg skulle henge opp dette på ytterdøra og ønske innbrudstyver velkommen…

Velkommen inn til meg....

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *