Jeg lovet….

Jeg er som sakt tidligere litt treg … men jeg lovet å legge ut noe i løpet av påsken og påsken varer vel i ca 3 timer og 15 min til, så jeg rekker akkurat tidsfristen min:-)

Jeg lovet å legge ut artikkelen om Nette Bådal på Nordlys araber, hun har fått en flott artikkel i Tutto Arabian som er en av verdens største araberhest blader og blir distribuert til omtrent hele verden, litt usikker på Asia, men resten av kontinentene kommer det i hvert fall ut. Er nok ikke så mange som abonnerer her i Norge men skulle du ha lyst til det så bare gi meg et hint så fikser jeg det for deg:-)

Men det var Nette jeg skulle blogge litt om. Litt usikker på hvor lenge jeg har kjent henne men det begynenr å bli noen år nå. Alttid bli og trivelig med skikkelig interesse for hest og da særlig araberhesten. Hun er vel den eneste i Norge også som faktisk lever av hest, utstilling, oppdrett, handling osv. Nå er det kanskje noen som lurer mer på Nette så da foreslår jeg at du tar en titt på http://www.nordlysaraber.com/ Det er jo da hjemmesiden hennes. På første siden dukket det jammen opp et bildet av meg gitt… det er fra Aachen i fjor hvor Nette viste sin hjemmeavlede hest i All Nation Cup. Det er vel en av verdens mest prestisjetunge konkurranse å delta i. Noen er sikkert uenig med meg og påstår at det er WM i Paris eller kanskje US nationals. Men det kan vi krangle om senere. Dette er min hjemmeside og der skriver jeg hva jeg mener og jeg mener at All Narion Cup er helt klart den beste utstillingen.

Ja også var det den artikkelen da. Trykk HER  så dukker denforhåpentligvis opp i et nytt vindu.

For noen år siden var vi en tur i Polen på utstilling og auksjon der. Noe jeg helt klart kan anbefale. Det var kjempe gøy. Fra utstillingen er det ikke så veldig mange hester jeg husker, noen er det jo i hvertfall av de «gamle damene» til polakkene men det var en åring hingst jeg likte veldig godt. Eternal het han og er etter FS Bengali. Nå noen år etter så kommer jammen meg Nette og sier at hun har leaset denne hingsten fra Polen og han står nå faktisk hos Nette. Jeg har ikke sett ham siden han var åring men i følge sikre kilder som allerede har kjørt to hopper til ham så er det vel anvedte penger. Så løp og kjøp sier bare jeg:-) Dette er slik han så ut når jeg så ham.

Og som voksen et par år senere, klikk på bildet så får du det opp i større også tror jeg…….:-)

Men jeg kan jo ikke ha en hel blogg om bare Nette og hennes hester jeg må jo ha med noe om lille nurket mitt også. I går var jeg på litt photoshop opplæring hos Rita og da fikset vi litt på et bildet og jeg syntes det ble riktig fint av lille snuppa mi jeg:-) Har aldri helt skjønt photoshop men nå har jeg lært litt, men fy søren så mange muligheter. Alle bilder av meg fremover kommer til å gå igjennom der så jeg blir rene fotomodellen fremover, hihihi…

Men nå hører jeg sofaen rope på meg og et påske egg i skoffen som lengter etter å havne i magen min. Fortsatt god påske i litt under 3 timer til:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *