Hvem er det egentlig som styrer verden….

I dag når jeg gikk rundt i hagen og plukket opp bikkjemøkk, ja hundene mine driter i hagen og  jeg er den heldige vinneren å plukke opp etter de, da hørte jeg Tica bjeffet og jeg tenkte jeg fikk gå og se da om det var noen på døra. Jeg gikk rundt huset med bæsjepose på hånda og en halv bærepose med bæsj i den andre og jada der sto det to pent kledde mennesker. Han ene hadde en bibel i hånden og da ante jeg muffens…. egentlig hadde jeg tenkt å ha det litt gøy og diskutere gud og hvordan jorden ble til, det er en av mine favoritt temaer og diskutere med «sånne».

Han var som sakt høffelig og lurte på om jeg kanskje hadde noen spørsmål om jesus kanskje i og med at det akkurat har vært påske. Så jeg svarte som sant var NEI. Da lurte han på om jeg så på jesus som en historisk person eller om jeg hadde noe annen mening. Så da svarte jeg som sant er at jeg ser på jesus som en historisk person. Også la jeg på at jeg er nok en vanskelig person å overbevise om noe annet. Han lurte på hvorfor jeg så på jesus kun som historisk og da sa jeg at det bare er sånn og forresten så har jeg vært i Jerusalem og gått på Via dolorosa . Han lurte på hva jeg følte da og jeg sa som sant var, ikke noe spesielt men ja det var jo litt gøy da å ha vært der, men mest gøy syntes jeg egentlig det var å se klippe moskeen og klagemuren.

Klippemoskeen og klagemuren

 De ligger ganske tett egentlig og helt utrolig hvordan byen er oppdelt med de forskjellige religionene omtrent opp på hverandre. Ikke noe rart at de krangler der nede egentlig…

Men over til besøket mitt igjen. Han lurte da videre på om jeg viste hvem som styrte verden, kanskje Obame eller husker ikke hvem han sa. Så jeg sa igjen som sant var at ingen av de styrer verden og det var han faktisk enig med meg i og ville gi meg en brosjyre som da heter «Hvem er det egentlig som styrer verden». Der kan du tro det står mye gøy, mye babli babli babli selvfølgelig men det sto: Hvem er verdens hersker og svaret på det er: Vi trenger ikke gjette oss til svaret, for Bibelen viser at en inteligent, usynelig person har tatt kontollen over både mennersker og nasjoner. Den sier: «Hele verden ligger i den ondes makt» og bibelen viser hvem den one er ved å si: Han som kalles Djevelen og Satan….villeder hele den bebodde jord»  Artig jeg er sikker på at jeg har blitt kalt både en djevel og satan…. er det jeg som styrer hele verden, men jeg er jo ikke usynlig da:-) hihihi…

Ganske søt da..

Det er verdt å merke at Satan ikke er alene om å styrere verden. Han klarte å overtale noen av de andre englene til å slutte seg til ham i opprøret mot Gud. Disse ble demoner, hans medskyldige i åndeverden.  Jeg har alltid vist at vi som driver med hund og hest er litt gale men at vennene mine er demoner det var nytt for meg, noen mener sikkert det også ….

Onde ånder kan også etterligne stemmen til en som er død og snakker med den avdødes levende slektninger eller venner, pass deg det er demoner som da snakker til deg. Har ikke vært borte i det så mye, men onde tunger som snakker dritt de kjenner jeg til. Det er nok de riktige demonene…..

Men så kommer jeg til det beste. La ikke nyskjerrigheten få deg til å ha noe med onde ånder å gjøre- med andre ord få deg til å befatte deg med spiritisme. Ettersom spiritisme utsetter en person for demoners innflytelse, må du ikke ha noe som helst befatning med spiritisme. Dette innefatter spåing i krystallkule, bruk av ouija-bord, ESP (?hva er det?) spåing i hånd og astrologi. Ja astrologi. Du har ikke lest noe horoskop i det siste vel?

Men dere dessuten så benytter onde ånder seg av menneskers syndige tilbøylighet ved å fremme litteratur, filmer og TV-programmer som legger vekt på umoral og unaturlig seksuell adferd. Det må være noe onde mennesker som lager frustrerte fruer, Greys anatomy osv og dette er jo mine yndlings serier….Dette kan få oss til å oppføre seg umoralsk-akkurat som demonen selv…. Ikke nok med at jeg er en liten djevel jeg er helt klart en demon også:-)

Jeg må bare si, er det virkelig mulig å komme på å skrive noe slikt, de må ha lite å finne på tror jeg. Jeg lurer egentlig på hvem som har vært utsatt for onde ånder og demoner. Beklager om jeg støter noen kristne personer som tror på dette, men jeg tror helt ærlig at man må være oppvokst med dette for å tro på det. Det skal i hvert fall mye til for å få meg til å tro på dette sprøytet. Så jeg er nok besatt av det ene og det andre, og takk og lov for det for noe annet høres litt kjedelig ut…..

Fortsatt god helg og for Gud skyld se opp for demoner som er umoralske så skru av tv’en og finn frem bibelen for noe annet kan man vel ikke lese.

One Response to Hvem er det egentlig som styrer verden….

 1. UtaJuicy sier:

  Hi. I see that you don’t update your page too often. I know that writing
  posts is boring and time consuming. But did you know that there is a tool that allows you to create new articles using
  existing content (from article directories or other blogs from
  your niche)? And it does it very well. The new articles are unique and pass the
  copyscape test. You should try miftolo’s tools

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *