Det er vel på tide

Med en liten oppdatering her. Alle har vel funnet ut hvem som styrer verden nå?

Hjemme hos oss vil jeg si at det er jeg som styrer og Ellie prøver så godt hun kan å styre meg. Noe jeg tror hun har funnet ut at fungerer veldig dårlig for tiden. I dag måtte hun ut på morgenen selv om hun gjemte seg unner senga. Ikke bra å gå ut om morgenen vet du for da blir hun jo våt på de små bena sine og det er jo litt ekkelt:-)

Det har jo som vanlig skjedd mye siden sist. Vi har vært på ferie i Tyskland, Sveits, Frankrike og Italia og jeg skal legge ut noen fine bilder der i fra også har jeg debutert i agility med Ellie også. 

Litt om ferien først tror jeg. Torsdag 12 Juli hoppet vi på flyet og tok Ellie med og satte nesa mot Tyskland. Der skulle vi besøke Lasse og Gina noen dager før vi skulle møte Monique og Einar i Frankrike i Annecy. Annecy var helt fantastik med flott hotell og en innsjø rett ned bakken. Med spa og svømmebasseng på hotellet så var det ikke nødvendig å gå så langt men vi måtte jo lufte hunder ol så det ble mange fine turer langs sjøen. En båttur fikk vi også sneket inn. Annecy ligger jo ikke langt unna alpene så vi hadde et par flotte turer i alpene også og jeg har nå sett Mont Blanc fra 3 forskjellig sider:-)

Noen bilder fra turen men først et bildet av Ellie og meg fra vi vant hopp kl 1 på Nes. Og ser du ikke det bildet så er det helt greit for hjemmesiden min spiller meg et «puss» akkurat nå……

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash.

Comments are closed.