Kyrre

Kyrre  
Født: 12.06.04 -21.09.11
Regnr: 11894/05
Far: Limelights Shaggy
Mor: Idefix
Pels: Strihåret
Farge: Tricolor
Høyde: 28 cm
Tenner: Saksebitt,komplett tannsett

Kyrre ble født i Juni 2004 i Vikersund, rett ved skiflyvningsbakken. Han ble antagelig preget av sitt fødested for en så hoppeglad hund skal man lete lenge etter. Kyrre kom til meg i august 2003. Den lille bustete krabaten og jeg ble gode venner med en gang og han er en ordentlig mamma gutt. Kyrre er etter uregistrert foreldre, noe jeg viste når jeg kjøpte ham, så derfor bestemte jeg meg for å benytte meg av sjansen til å stille på utstilling på Dep nr. for å prøve å få ham godkjent. Godkjenningen skulle finne sted på NKK Drammen i juni 2004. Jeg har aldri hatt strihåret hun før så jeg måtte få hjelp til å nappe ham. Ikke viste jeg at det var så mye jobb! 

Alle papirer ble ordnet og den store dagen kom. Det var 19 Jack Russell Terriere påmeldt. Jeg var rimelig nervøs for dommeren virket rimelig streng. Dommeren var Ann Rode. Min tur i ringen og jeg får rød sløyfe X 2, men ikke noe mer. Jippi! Kyrre kan nå bli registrert. Kritikk skjema måtte sendes til NKK og frøken Stensrud glemte å ta kopi av den men jeg minnes å huske at den var bra:-)

Kyrre levde et forhåpentligvis bra liv frem til han døde og vi brukte mye tid på agility. Han fikk også prøve seg litt som hi hund og det syntes han var kjempe stas.

Takk til Kyrre for alt du lærte meg og den flotte tiden vi hadde sammen.

Kyrre og Grevlingen i Sverige

Kyrre gutten min

Comments are closed.